Nika Babič

Nika je mlada frizerka katera uživa v delu z ljudmi in učenju novih trendov. Nika se je že v srednji šoli udeleževala raznih modnih revij kjer so snovali modne trende barv in pričesk. Bila je tudi na tri tedenski izmenjavi v Plymouthu (UK) kjer je spoznala razne nove tehnike striženja in barvanja, najnovejše trende, itd. Takoj po srednji šoli se je zaposlila v frizerskem salonu kjer se je pridno učila in bila deležena raznih seminarjev na področju, barvanja, striženja, nege las, nege lasišča, itd. Opravila je tudi geometrijsko šolo striženja. Sama je zelo strastna do dela in se z največjim veseljem in predanostjo posveti vsaki stranki. Nika se je v letu 2022 pridružila ekipi medinmleko v Kopru kjer uživa in ustvarja vedno zahtevnejše pričeske.
We believed that it is possible to build a world-class beauty salon that you can leave not only well groomed and stylish, but above all relaxed. It was with this vision in mind that the magic of medinmleko’s beauty was founded.
Domzale
Ljubljana
Koper
© 2024 MED IN MLEKO Ltd. All rights reserved.

Our website uses cookies to provide a better user experience. If you continue viewing, it will mean that you agree to our privacy policy.